Om oss

Medicinteknikbolag med inriktning på testosteron

Medicinteknikbolag med inriktning på testosteron

Vi är ett medicinteknikbolag som erbjuder behandling av testosteronbrist för både kvinnor och män. Testosteron är en av de viktigaste androgenerna och bildas av hormonerna DHEA och progesteron. Det är idag vanligt att både kvinnor och män lider av testosteronbrist, men det finns bot.

Det finns olika metoder för att öka testosteron i kroppen. De vanligaste metoderna är hormontillskott, applicering av gel eller injektioner. Efter att du har tagit testosterontestet kan vi utvärdera vilken metod som passar bäst för just dig. Allt beror på vilka värden du har, är de extremt låga måste du injekteras med testosteron. Har du däremot ganska normala värden kan det räcka med kosttillskott. Vi behandlar din testosteronbrist på bästa sätt.

Fri Offert
Gratis rådgivning vid bokning av testosterontest

Boka ditt test hos oss och få ett av marknadens lägsta priser

Gratis rådgivning vid bokning av testosterontest

När du bokar ditt testosterontest hos oss är du garanterad ett av marknadens lägsta priser. Vi har dessutom erfaren personal som hjälper dig och rådger dig genom hela processen.

Vi är ett professionellt medicinskt team

Vi är ett professionellt medicinskt team

Kontakta oss för rådgivning och beställning av testosterontest. Testet går snabbt och du kan välja mellan att göra testet online, ta ett salivprov eller blodprov. Lider du av testosteronbrist bör du påbörja din behandling av testosteronbrist. Vi har ett professionellt medicinskt team som hjälper dig genom hela behandlingen. Det är dock viktigt att veta att vissa behandlingar pågår längre än andra. Det är högst individuellt men vi ser alltid till att du får bästa möjliga behandling. Efter behandlingen kommer du märka en tydlig skillnad. Du kommer orka mer, få ökad sexlust och må betydligt bättre.

Boka Tid

Behandling av både kvinnor och män

Det är vanligast att män lider av testosteronbrist, men det kan även drabba kvinnor. Vi är ledande inom branschen när det gäller hormontillskott för män, men vi behandlar även kvinnor på samma professionella sätt. Kvinnor har en mycket lägre halt av testosteron vilket innebär att testosteronbrist märks mycket tydligare än hos män. Kvinnor producerar testosteron genom äggstockarna och kan få minskad testosteronproduktion vid barnfödande och cancerbehandlingar. Vi hjälper dig att återställa testosteronvärdena i din kropp.

Vi är ett medicinteknikbolag med fokus på dig

Varje person är unik därför anpassar vi behandlingen efter dig

Fri Offert