Testosteronbehandling

Boka testosteronbehandling i Stockholm

Boka testosteronbehandling i Stockholm

Testosteronbrist kan leda till trötthet, att du lättare blir irriterad, får sämre sexlust, minskad muskelmassa och sömnproblem. Därför är det viktigt att du ser till att dina testosteronvärden är normala. Känner du av några av symptomen ovan bör du kontakta oss för en testosteron brist behandling.

Det finns många orsaker till varför testosteronet i kroppen minskar. Åldern kan vara en bidragande orsak ihop med alkohol och sockerrik kost. Vi är ledande på testosteronbehandling i Stockholm och behandlar din testosteron brist med hjälp av olika kosttillskott samt ger dig råd för en bättre kosthållning.

Riktigt låga testosteronvärden måste behandlas med en testosteron injektion. Vi är experter på denna typen av behandlingar, så hos oss kan du vara trygg.

Fri Offert
Få gratis rådgivning

Vill du få ökad lust? Boka din testosteronbehandling hos oss idag!

Få gratis rådgivning

Vår personal är alltid redo att hjälpa dig med dina testosteronvärden. Vi kommer hem till dig om du inte kan ta dig till oss, så tveka inte! Fyll i formuläret nedan om du vill bli av med dina sömnproblem, få ökad sexlust och må bättre. Vi har dessutom alltid lågt pris för testosteronbehandling för både dig och din partner. Kontakta oss redan idag för kostnadsfri rådgivning!

Fri Offert
Alltid låga priser på våra testosteronbehandlingar!

Alltid låga priser på våra testosteronbehandlingar!

Låga testosteronvärden kan leda till fetma, diabetes och högt blodtryck. Då fler och fler lider av låga testosteronvärden på grund av dålig kost och ett ökat intag av alkohol, erbjuder vi några av marknadens lägsta priser på testosteronbehandlingar. Hos oss har alla råd att få behandling.

Därför skall du välja oss

Vårt medicinska team utför testosterontestet på bara några minuter. Analysen tar vanligtvis någon dag och du får resultatet skickat via sms eller mail.

Vi brinner för att hjälpa människor må bättre. Därför delar vi gärna den kunskap vi har och hjälper dig för ett friskare Sverige.

Då varje person har olika anledningar till testosteronbrist är det viktigt att anpassa behandlingsplanen för varje enskild person. Hos oss får du en individuell behandlingsplan speciellt anpassad efter dina behov. Det som ingår i behandlingsplanen är provtagningar, konsulterande uppföljningsmöten, rådgivning, administration vid injektioner och receptförskrivningar.

Som en av de främsta klinikerna för testosteronbehandling i Stockholm kan vi rekommendera dig att boka tid för en undersökning.

Lyckade behandlingar och omdömen om testosteronbehandling

Kundernas berättelser

Jag bokade tid för test för att jag ständigt var orkeslös, trött och inte hade lust att göra någonting. Efter behandlingen känner jag mig mycket yngre, piggare, gladare och starkare. Jag har även fått tillbaka sexlusten.

Stig Nilsson
Testosteronbehandling med injektion

Jag var alltid nedstämd och orkade nästan ingenting. Jag hade dessutom väldigt ofta humörsvängningar. Nu vill jag inte avsluta behandlingen då jag mår mycket bättre. Jag gör tester med jämna mellanrum för att vara säker på att jag inte får testosteronbrist igen.

Rikard Svedlund
Testosteronbehandling med gel

Innan jag började behandlingen hade jag obefintliga morgonerektioner och knappt någon sexlust. Efter behandlingen gick det inte att jämföra styvheten i mina erektioner. Det var som natt och dag. Idag har jag en enorm sexlust vilket är den största skillnaden för mig.

Matthias Olsson
Testosteronbehandling

Certifierad testosteronbehandling i Stockholm

Certifierat medicinskt teamÄr du ofta grinig, trött och inte har någon sexlust? Då har du med största sannolikhet testosteronbrist. Vårt certifierade medicinska team kan hjälpa dig med behandlingen.

Vi behandlar även kvinnor. FAI är ett begrepp som bygger på samtidig förekomst av symptom och lågt värde av testosteron hos kvinnor.

Skulle vi under din testosteronbehandling hitta andra diagnoser kommer våra läkare att informera dig om hur du bäst får fortsatt vård. Alla delar av våra tjänster är krypterade och all databehandling följer regelverket för GDPR. Journalerna hanteras enligt patientdatalagen och enbart vårt medicinska team har tillgång till din information.​