Tjänster

Testosterontest

Testosterontest

Upplever du olika symtom som du tror kan vara på grund av testosteronbrist kan du komma in till oss och göra ett testosterontest. Du kan välja om du vill göra provet via blodprov eller via salivprov.

Läs mer om testosterontest
Hormontillskott för män

Öka din testosteronnivå på naturlig väg

Hormontillskott för män

Det finns olika metoder metoder för att höja testosteronvärden. Ett av de mest beprövade är med hormontillskott för män.

Läs mer om hormontillskott för män
Testosteronbehandling

Testosteronbehandling

Vi erbjuder gratis hembesök för testosteronbehandling. Har du symptom som trötthet, mindre sexlust, minskad energi och nedstämdhet bör du snarast kontakta oss för ett testosterontest. Våra tester är kliniskt beprövade och vi ser till så att dina värden stabiliseras.

Läs mer om testosteronbehandling
Så tycker våra kunder om oss

Vi sätter våra kunders hälsa i fokus

Jag hade väldigt många symptom som visade att jag hade för lågt testosteronvärde. Efter att jag provade olika kosttillskott och dylikt kontaktade jag AK12. De gjorde ett gratis hembesök och gav mig ett testosterontest. Efter testet beskrev de precis vad jag behövde göra för att höja mitt testosteron, vilket funkade.

Johan Zachrisson
Testosterontest

Inga konstigheter med salivtestet. Fick omgående svar och förklaring och även en kort analys. Klart bättre än vad jobbet erbjuder. Jag tror att fler och fler sådana här företag kommer att komplettera vården i framtiden.

Claes Odenberg
Salivtest

Snabbt och smidigt testosterontest. De tog mitt blodprov och sedan fick jag ganska snart resultaten. Det visade sig att jag hade en väldigt låg testosteronhalt i kroppen. De gav mig lite tabletter och ser nu fram emot nästa test för att se om mina värden har blivit bättre.

Patrik Sundgren
Blodprov

Endast certifierade läkare

Våra Läkare